Geschreven door Amuse Amusant op vrijdag 10 maart 2017

I Do I Do

I Do I Do = De Moderne Trouwbeurs met een personal touch waar unieke Belgische labels en kwaliteitsvol maatwerk garant staan voor jouw ‘Perfect day’!
En ze komen naar Gent!

Geschreven door Amuse Amusant op woensdag 10 februari 2016

Do's and dont's met bloemen op je bruiloft

Na een inzicht in de trends voor het komende huwelijksseizoen 2016 geeft Zakiya van FLVVR uit Gent ook graag enkele aandachtspunten in verband met de bloemen op jullie feest.

Geschreven door Amuse Amusant op dinsdag 24 november 2015

Tien bloementrends voor je bruiloft!

Voor de bloemen van uw feest gaan we vaak te rade bij FLVVR (Flower & Flavor Design) in Gent. Zakiya kent bloemen als geen ander en tovert steeds weer pareltjes op de feesttafels. Enkele weken geleden ging zelfs het Nieuwsblad bij haar langs om te vragen welke trends de meeste aanstaande bruidjes momenteel doen opfleuren. We delen haar bevindingen graag met jullie...

Geschreven door Amuse Amusant op donderdag 30 juli 2015

PhotoBED in plaats van PhotoBOOTH

Door onze job zagen we al veel photobooths met bijhorende props op tal van feesten. Ze blijken steeds een schot in de roos. Alle genodigden beleven er plezier aan, ze krijgen meteen een leuke herinnering mee naar huis en jullie als koppel hebben een verzameling hilarische foto’s van alle gasten. Zeker doen dus!
Voor ons eigen huwelijksfeest, gingen we echter op zoek naar net dat tikkeltje anders. En we vonden ook een geweldig alternatief. Eentje dat je volledig zelf kan organiseren trouwens, dus ik deel dit graag met jullie.